Hilbrand Abma

Hilbrand Abma, in 2023 ben ik afgestudeerd aan Thim van der Laan hogeschool in Nieuwegein als algemeen fysiotherapeut. Voordat ik fysiotherapeut ben geworden heb ik eerst in de commerciële sector gewerkt. In 2016 heb ik mijn hbo-opleiding Small Business and Retail Management afgerond en heb ik een aantal jaren werkervaring opgedaan. Door de coronapandemie kwam ik in 2020 thuis te zitten en heb ik besloten om mijn droom werkelijkheid te maken, namelijk fysiotherapeut worden!

 De reden dat ik mij heb laten omscholen tot fysiotherapeut is dat ik graag mensen ondersteun in het behalen van hun doelen. Dit kan zijn in het verminderen van een pijnklacht, weer zelfstandig durven lopen naar de supermarkt, na een kruisband operatie revalideren om weer te kunnen voetballen of het verbeteren van je leefstijl. Met een positieve en een holistische benadering help ik je graag je doelen te behalen!

Ik ben tijdens mijn studie in 2021 bij Praktijk de Roef begonnen als assistent-fysiotherapeut. Tijdens mijn stages en werkperiode heb ik ervaring opgedaan in Sportrevalidatie, COPD, Artrose, Leefstijlinterventie en musculoskeletale klachten.

 

Ik neem deel aan het netwerk van Orthopedie regio Assen en Longnetwerk Assen.

 

Hilbrand is geregistreerd bij het BIG-register met nummer 49933333404