Jos Velema

te bereiken via whatsapp 0592-211010

Jos Velema, afgestudeerd sinds 2002 aan de hogeschool van Utrecht als fysiotherapeut. Mijn carrière ben ik begonnen in verpleeghuis Altingerhof in Beilen. Hier is de basis gelegd voor de liefde voor de ouderen en revalidatie zorg.

In 2010 ben ik mijn eigen praktijk begonnen in Norg. Sinds 2013 zijn Rozemarijn en ik een samenwerking aangegaan en hebben onze praktijken samengevoegd. Sindsdien opereren we onder de naam Praktijk de ROEF. Samen zijn we eindverantwoordelijk voor de praktijkvoering.

In de afgelopen jaren heb ik mij gespecialiseerd in de revalidatie en ouderen zorg. Voor het revalideren na een heup of knie operatie of het opbouwen van kracht en of conditie bij COPD of reumatische klachten bent u bij mij aan het juiste adres. Ook wanneer u een behandeling heeft ondergaan voor kanker kunnen we u helpen met een revalidatieprogramma speciaal gericht op het weer op krachten komen na deze ingrijpende periode.

Ik neem deel aan verschillende netwerken zoals Longnetwerk assen e.o., Fysiotherapie Oncologie Netwerk Noord en Reuma Net Noord.

Naast dat ik in Norg werkzaam ben beheer ik ook de locatie in Leek in aan de vanhuijslaan 16. Van hieruit heb ik een nauwe samenwerking met verzorgings- en verpleeghuis Vredewold.

Jos is geregistreerd bij het BIG register met nummer 59057891004

en het centraal kwaliteitsregister voor fysiotherapeuten met nummer 302669