Lotte Geerts

te bereiken via whatsapp 0592-211012

Lotte, afgestudeerd in 2013 als Oefentherapeut Cesar aan de Hogeschool van Utrecht. Door mijn achtergrond als docent ballet- en jazzballet ontstond interesse voor de oefentherapie. De therapie gaat ervan uit dat veel klachten kunnen ontstaan door een verkeerd houding- en bewegingspatroon. Ik vind het een uitdaging om samen met de cliënt patronen en gewoontes te doorbreken om zo klachten te kunnen verhelpen maar ook voorkomen.

Sinds 2017 ben ik werkzaam bij praktijk de ROEF en verzorg ik samen met Rozemarijn de oefentherapie. Ik heb mij de afgelopen jaren gespecialiseerd in het behandelen van ouderen en chronisch zieken. Sinds 2018 ben ik aangesloten bij ParkinsonNet, de behandelingen vinden zowel in de praktijk als aan huis plaats. In 2020 heb ik de leefstijlcoaching afgerond en in 2021 zijn we gestart met het aanbieden van de Gecombineerde Leefstijl Interventie (GLI).  

Samen met de patiënt probeer ik de mogelijkheden te vergroten en niet te kijken naar de onmogelijkheden. Ik vind het belangrijk dat de patiënt gezien wordt. Preventie, zelfredzaamheid en kwaliteit van leven staan in mijn behandelingen voorop.

 

Lotte is geregistreerd in het Kwaliteitsregister Paramedici: 49912154294